divendres, 4 de març del 2016

EXPOSICIÓ "El món de les papallones" de Joan Condal




La biblioteca d'Artesa acollirà del 16 de març al 8 d'abril de 2016 l'exposició "El món de les papallones"  on es mostra el treball d'estudi de les papallones realitzat per Joan Condal durant més de 30 anys.

Exposició-museu de més de 2.500 insectes on es mostra, d´una forma didàctica i ecològica, tot el que envolta a aquest meravellós i a la vegada desconegut món.

La mostra d´insectes està centrada en les papallones de Catalunya i és el resultat de més de 30 anys dedicats al seu estudi i cria. En aquesta exposició situem les papallones dintre dels insectes, mostrem el seu cicle biològic, l´estudi classificació i cria, les diferències entre papallones nocturnes i diürnes, entre femelles i mascles, el perquè del color en les seves ales, etc.
Una mostra addicional de papallones, aràcnids i altres insectes de tot el món completen aquest treball, pensat tant per el públic en general com per a les escoles.

L´exposició es presenta en uns mobles expositors on s´instal·len les capses amb els insectes, i uns plafons on es col·loquen les fotografies i explicacions. 

Activitats complementàries:
Inauguració amb visita guiada el DIVENDRES 18 DE MARÇ A LES 20:00h.
Visites guiades per escoles a partir de 8-9 anys. Lliurament de material didàctic.

Les visites es realitzaran amb reserva prèvia.